Investeringstrends inclusief Japanse whisky

Trends. Het is een lastig ding. Dit omdat je nooit weet welke er zijn om te blijven en welke zullen vergaan als de diabolo. Toch? Nou, voor sommige mensen wel maar niet voor ons. Waarom niet? Omdat wij wél weten welke trends er zijn om te blijven en dan in het specifiek op het gebied van investeren. En ook al is de trend er niet om te blijven; je kunt er nú geld mee verdienen, so what? Precies, dat is de instelling! Wij zijn op de hoogte van de laatste investeringstrends en willen je hier graag over bijpraten. We nemen je mee in drie investeringstrends die je enorme kansen bieden. Deze kansen doen zich voor een heel verschillende markten, dus wees bereid om eventueel uit je comfortzone te stappen. Zo gaan we het onder andere hebben over Japanse whisky, maar over nog veel meer. Benieuwd naar Japanse whisky en meer? Lees dan verder!

Investeren in Japanse whisky

We hebben je er al een beetje lekker mee gemaakt, maar Japanse whisky is een van de investeringsmogelijkheden die we met je willen bespreken. Whisky, dat is pas lekker. Maar er in investeren, dat is toch zonde? Whisky is toch bedoeld om lekker op te drinken in goed gezelschap op een avondje bij de open haard of een kampvuur met een sigaartje? Nou, sommige whisky’s wel en als je heel veel geld hebt deze whisky’s ook, maar anders niet. Japanse whisky is een vak apart als het om de whisky’s gaat. Het is zacht, heeft hele kruidige tinten en is niet te evenaren door enig andere whisky’s. Daarnaast zijn de flessen vaak heel bijzonder en is deze markt booming. Dit in combinatie met de vaak gelimiteerde oplages maakt dat de flessen behoorlijk duur kunnen worden in een korte tijd. Zie je de dollartekens al?

Edelmetalen

Edelmetalen; de veilige haven van de beleggingswereld volgens velen. Als het met de wereld en de financiële markten slecht gaat, gaat het met edelmetalen goed. Daarnaast wordt er steeds meer schaarste gecreëerd door het toenemende industriële gebruik van edelmetalen. Dit alles, en met het oog op een financiële crash en toenemende onrust in de wereld, zorgt ervoor dat edelmetalen een bewezen effectieve positie in je portefeuille kunnen innemen. 

Crypto

Dit is misschien, in tegenstelling tot de Japanse whisky, een optie die je bekender in de oren klinkt. Crypto is een populaire investeringsmogelijkheid en wordt door vooral jongeren goed benut. Het mooie van crypto is dat je enorm kunt profiteren van de volatiliteit, dit biedt geen enkele andere markt in zulke grote getalen. Dit wordt door sommige mensen ook als een gevaar gezien, maar wat ons betreft is het alleen maar een kans. Lees je goed in over alle mogelijkheden en technieken; je kunt zowel profiteren van prijsstijging als prijsdaling. Dit biedt vooral momenteel veel kansen; de prijzen liggen laag (en gaan waarschijnlijk nog lager). Grotere projecten waar je veel vertrouwen in hebt kun je derhalve aanschaffen tegen een spotprijs!