Over ons

Dit zijn wij

Het fysieke welzijn van hun gasten is bijzonder belangrijk voor Anna en Peter Hofke.
Zodra je het gezellige restaurant binnenstapt, merk je dat de “Hofke” een plek is waar jong en oud elkaar graag ontmoeten: het is de ideale plek om te overleggen en te kletsen.
Comfortabele leren banken en fauteuils nodigen u uit om af te spreken met vrienden, hier de krant te lezen en te genieten van uw banketbakkerij-achtige melange en gebak. De gasten vinden altijd voldoende ruimte.
Negentig zitplaatsen, aparte kamers voor rokers en niet-rokers, laten ook ruimte voor rustigere bezoekers. Ouders met kinderen daarentegen waarderen de kinderspeelruimte, waar de kleine gasten zich kunnen uitleven. Hoge stoelen en een commode zijn ook beschikbaar.
In de zomer verwent het koffiehuis u met een zonnige gastentuin direct aan de boulevard op het dorpsplein of de schaduwrijke plekken op de idyllische binnenplaats.

De beste gebakjes en bekroonde chocolade
Als echt koffiehuis biedt de “Hofke” natuurlijk zelfgemaakte gebakjes en chocoladedelicatessen, die rechtstreeks door de kwaliteitsbanketbakker Bachhalm worden gemaakt en vers worden geleverd. Het gevarieerde assortiment pralines omvat ook de “Pur Grand Cru Peru” – chocolade, waarmee de banketbakker in 2010 de “Gold Award” ontving van de “Choco Monde Selection” in Parijs en zich daarom “World Champion of Chocolate” mag noemen. . “Ook al is het buiten nog koud, onze liefdevol bereide ijscoupes zijn een succes”, zegt Peter Hofke.

Koffieliefhebbers waarderen het uitgebreide aanbod aan verschillende soorten koffie in Café Hofke. De zorgvuldig gebrande Meinl-bonen geven de Weense melange zijn inspirerende smaak, terwijl liefhebbers van cappuccino meestal het sterke aroma van Illy-koffie prefereren

Het fysieke welzijn van hun gasten is bijzonder belangrijk voor de twee restauranthouders Anna en Peter Hofke: “Ons gebak wordt uitsluitend met boter gemaakt”. Naast een grote verscheidenheid aan ontbijtvariaties met het “hit” Weense ontbijt en de heerlijk knapperige snacks, is vooral het dagelijks wisselende lunchgerecht populair bij de vele vaste gasten. Dus de volgende keer dat u een paar uur met een boek wilt doorbrengen of even wilt stoppen na een lange wandeling door de stad, is Café Hofke zowel een rustig toevluchtsoord als een plezierige plek om te ontspannen.

Ons restaurant biedt plaats aan ruim 100 zitplaatsen binnen en ruim 80 zitplaatsen in eigen tuin.

We hopen je snel te mogen verwelkomen in ons café!