Tuin


 

Verstopt in het straatbeeld van Handel, in het hart van Gemert-Bakel, vindt u onze mooie tuin. Hier kunt u genieten van het weer, de koele rosé of prosecco, een lekkere BBQ en een ontspannen receptie. U kunt er zelfs uw huwelijk laten voltrekken. De sfeer is er bij voorbaat al goed. In de tuin kunt u met wel 400 mensen terecht, maar aangezien we het naar vinden dat u nat wordt als het weer plotseling om mocht slaan, zorgen we hier goed voor maximaal 200 gasten. Indien de weergoden dan een mindere dag hebben, kunt u tenminste altijd terecht in D'n Bourgondische Hof. U kunt bij ons alle kanten op, en zelfs zonder uitzondering de goede. Zo doen wij dat hier, uw zorgen uit handen nemen.

 

 

Tuinfeest

Een tuinfeest. Sfeervolle nisjes, mooie bloemen, groen tapijtje. Een ambiance om U tegen te zeggen. Tel hierbij op: lekker eten en drinken. Uw gasten zal het aan niets ontbreken.
Vanaf 25 personen staat onze tuin tot uw beschikking. Bij voorbeeld voor een babyborrel, diner, trouwerij, receptie, brunch of BBQ.
Onder feesterij en eeterij kunt u verschillende hapjes voor bij de borrel, drankarrangementen of buffetten vinden.

Klik hier voor de BBQ buffetten.