Sfeervolle feestzalen


 

In onze feesterij kunt u voor feesten in alle soorten en maten terecht. Informeel en intiem met 25 personen tot een bruisend knalfeest met 200 personen.  Een personeelsuitje of compleet verzorgde bruiloft, een vrijgezellenfeest met vrienden of een kerstborrel met het bedrijf. Als er wat te vieren valt kunt u bij ons uitstekend uit de voeten. 
Bezoekt u rustig onze site voor mogelijkheden en prijzen. Indien u speciale wensen of vragen heeft aarzel dan niet om contact op te nemen, wij zullen alles in het werk stellen om uw wensen uit te voeren. Als u onze sfeervolle ruimtes wilt bekijken of een op maat afgestemd voorstel wilt ontvangen kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken


Salotto

Ons kleine zaaltje. Er is weinig zo ongezellig als met een klein gezelschap in een te grote ruimte vertoeven. Salotto is Italiaans voor "huiskamer". Intiem van sfeer en Italiaans? Ziet u uzelf en uw gasten al genieten van een mediterraan hapjesbuffet? Een warm en speels ingerichte ruimte met tal van mogelijkheden. Een diner tot 40 personen, een informeel feestje van 25-60 personen, een vergadering in ontspannen sfeer, of een borrel met familie? Salotto leent zich uitstekend hiervoor.


D'n bourgondische hof

Grenzend aan onze "hof", de prachttuin van onze Feesterij, vindt u onze grote zaal "Het Bourgondische Hof" Bourgondisch is de inrichting in de live cooking grill, Bourgondisch past bij onze bedrijfsfilosofie en Hof, ach, moeten we u nog meer vertellen? Onze naam komt er vandaan en onze gasten die hier genieten van een Bourgondisch buffet of feest komen er tervreden vandaan. Vandaar.
Een ruimte waarbij het gezellig is voor groepen vanaf 40 personen tot 150 personen. Voor alle uiteenlopende bijeenkomsten geschikt en indien gecombineerd met de Salotto en eventueel de Brasserie kunt u hier zelfs met 200 personen terecht voor een informeel feest. Zakelijk en ingetogen als het moet, uitbundig als het mag!


D'n Hof

In onze tuin kunt u genieten van het weer, de koele rosé of prosecco, een lekkere BBQ en een ontspannen receptie. De sfeer is er bij voorbaat al goed. In de tuin kunt u met wel 400 mensen terecht, maar aangezien we het naar vinden dat u nat wordt als het weer plotseling om mocht slaan, zorgen we hier goed voor maximaal 200 gasten. Indien de weergoden dan een mindere dag hebben, kunt u tenminste altijd terecht in Het Bourgondische Hof. U kunt bij ons alle kanten op, en zelfs zonder uitzondering de goede. Zo doen wij dat hier, uw zorgen uit handen nemen.