Tapas


 

Lekkere gerechten passend bij dit seizoen. We hebben ons best gedaan om weer een mooie menukaart voor jullie te maken. Zelf worden we heel blij van de panna cotta met mango en rood fruit. En als het regent dan wllen we het walnotentaartje. Of gewoon allebei..... Voor de visliefhebber hebben we volop keuze deze ronde. Bloemkoolsalade met garnalen, scampies, tataki van tonijn, of hetzelfde visje als salade in een taco. En een beginner onder de visfamilie, de zwarte koolvis. Wij serverven m met paprikasaus.  En, vlees dan hoor ik je vragen? Sure, het onvervalste sateetje, een lekker mals biefstukje met kruidenboter of een lekker bavette! En het seioen? Die vind je in de chef's special!  

Onbeperkt lekkere kleine Hofkehapjes eten? We hebben er meer dan 50, stuk voor stuk lekker, voor u op onze menukaart gezet.We hebben een uitgebreide keuze van vlees, vis en vega en natuurlijk houden wij rekening met eventuele diëten of allergiën. Je mag kiezen wat je wil en zo veel je wil ( zo lang u het op-eet, vanzelfsprekend)  voor slechts € 28,80. De tapaskeuken is geopend van 17:30 tot  22 uur.   Wilt u ook de drankjes all inn? Dat kan voor € 17,75 per persoon extra voor tapbier, frisdrank en wijn tijdens het onbeperkt tapas eten. (Mag, hoeft niet!) Kinderen gaan gezellig mee bij ons. Tot 12 jaar kunnen zij voor € 16.- tapas komen eten waarbij zij per gang 1 gerechtje kiezen tegelijk met de volwassenen. 

*U hoeft niet perse te reserveren maar voor ons is het erg prettig en wellicht voorkomt het voor u teleurstellingen. Wij heten u graag welkom om te komen genieten van bourgondische tapas!