Tapas


 

Lekkere gerechten passend bij dit seizoen. We hebben ons best gedaan om weer een mooie menukaart voor jullie te maken. Zelf worden we heel blij van de brownie met zoute caramel. Voor de visliefhebber hebben we volop keuze deze ronde. Rode mul, scampies, terrine van rivierkreeftjes, en kabejauw in een krokant korstje van havermout en zalm met schuim van roze peper, heel bijzonder.  En, vlees dan hoor ik u vragen? Sure, het onvervalste sateetje, een lekker mals biefstukje met stroganoffsaus of een lekker stukje gegrilde kipfilet. En wild, nu in het seioen!  

Onbeperkt lekkere kleine Hofkehapjes eten? We hebben er meer dan 50, stuk voor stuk lekker, voor u op onze menukaart gezet.We hebben een uitgebreide keuze van vlees, vis en vega en natuurlijk houden wij rekening met eventuele diëten of allergiën. U mag kiezen wat u wilt en zo veel u wilt ( zo lang u het op-eet, vanzelfsprekend)  voor slechts € 27,95. De tapaskeuken is geopend van 17:30 tot  22 uur.   Wilt u ook de drankjes all inn? Dat kan voor € 17,50 per persoon extra voor tapbier, frisdrank en wijn tijdens het onbeperkt tapas eten. (Mag, hoeft niet!) Kinderen gaan gezellig mee bij ons. Tot 12 jaar kunnen zij voor € 15.75 tapas komen eten waarbij zij per gang 1 gerechtje kiezen tegelijk met de volwassenen. 

*U hoeft niet perse te reserveren maar voor ons is het erg prettig en wellicht voorkomt het voor u teleurstellingen. Wij heten u graag welkom om te komen genieten van bourgondische tapas!