‘t Hofke wordt Foodies & Zo


 

Proeven en Proosten

Grill
Natuurlijk blijven de tapas, daar kunnen we en willen we niet omheen. Maar daarnaast gaan we grillen. Hele mooie stukken kwaliteitsvlees van scharrelvarkens, verantwoord gevangen vissen en malse kippen bijvoorbeeld. Supergoed gekruid en met liefde gegrild. Voorzien van lekkere groenten van het seizoen met een BBQ flavour. A thrill from the grill.. Dat wordt een smakelijk plankje, dat beloven we alvast!

Catering
Onze catering is enorm gegroeid de laatste jaren en we staan bijna op onze kop in de koelcel om dat lekkere bosje verse kruiden te pakken dat het gerecht toch nét helemaal afmaakt. Dit vinden we zo leuk en hier krijgen we zoveel energie van. Dit willen we blijven doen met meer ruimte voor experiment, groei en kwaliteit.

Tuin
Wat jammer dat we niet in de tuin kunnen eten.... Hoe vaak dat we deze opmerking niet hebben gehoord de laatste jaren. Snappen we. Het is ook een fantastische tuin om lekker te borrelen en feesten, maar inderdaad, ook om te eten. We gaan dus speciale diners in onze tuin organiseren. Diners met een thema zoals bijvoorbeeld een mooi Italiaans menu met bijpassende wijnen uit Italie. Of een Zuid Afrikaanse braai met springbok en steak, met een stevige Pinotage of wijnen van ons favoriete huis Boschendal. De tuin wordt aangepakt en krijgt een stukje mooie overkapping zodat we niet keihard naar binnen hoeven te rennen bij een buitje. Dus is het eens mooi weer en wil je lekker buiten uit eten, hou onze FB pagina dan in de gaten. Als we denken nu is het  ultieme buitenmoment delen we dat zeker online met jullie.

Feestje?
En onze feesten. Wereldberoemd in Handel en omstreken. Waarom. Omdat we dat supergoed doen, al zeggen we het zelf. Zeker weten dat het je gasten aan niets ontbreekt, altijd alle persoonlijke wensen voorop stellen, fijne gastheren en vrouwen en lekkere passende hapjes of diners. What else! Rianne en haar feestteam blijven vol gas gaan. En omdat we in onze tuin nu nog meer mogelijkheden krijgen dan dat er al waren kunnen we ook nog meer bieden dan dat we al konden. Meer faciliteiten om te kunnen proeven en proosten. #zinin

Team
Onze fantastische team blijft, het wordt een team vol foodies!  Tuurlijk!  Zonder hen zou het never nooit niet lukken. Dus natuurlijk kom je Sander, Ilse, Rianne, Lisa, Renee, Nienke, Jitte, Gielke, Sanne, Femke en Saskia en alle anderen nog tegen. Zeker weten dat Niels, Brian, Sam, Keesje en Mirjan hun keukensteentje bij blijven dragen. En dat onze afwastoppers zorgen voor schone borden, planken en messen. Wat een helden zijn het allemaal. En wat fijn dat ze onze enthousiaste plannen delen. We love them!

Willeke
En last but not least.... Willeke! Willeke is de nieuwe mede-eigenaar! Samen hebben we energie voor 10 en dat gaan jullie zeker merken, daar zijn we he-le-maal van overtuigd. Want samen zijn we al jaren een 'foodie'. Helemaal idolaat van eten, smaak en presentatie. Eten verbindt, creëert sfeer en zorgt voor ontspanning. Foodies dus. En wat we ook gaan doen, eten maakt altijd onderdeel uit van wat we doen.
Maarre & Zo dan? Nou, uhh Foodies & Tapas / Foodies & Feestjes / Foodies & Catering  / Foodies & High tea / Foodies &&& /

Dat zou wel een hele lange naam worden. Foodies & Zo dus. Duidelijk toch?