Pop Quiz


 

Op zoek naar een gezellig, muzikaal en vooral swingend uitje in Handel? Bekijk dan hier ons Popquiz a Gogo dinerspel!  Tijdens deze vrolijke quiz gaan jullie terug naar de tijd van Doe Maar, Barbie Girl en de Dolly Dots! De leukste, foutste en meest swingende hits komen deze avond voorbij, gegarandeerd gezellig dus!


 

In Eeterij & Feesterij 't Hôfke wordt u ontvangen door onze host Gemma Glitter, een echte muziekfanaat die wel van een feestje houdt! Tussen de gangen door van een 3-gangen diner of lekkere tapastoppers speelt zij met jullie de verschillende Popquiz rondes.
Jullie worden natuurlijk in teams verdeeld door middel van leuke accesoires! In teams strijden jullie tegen elkaar in de Raad de Plaat Ronde, De Oude Bekenden, Hollandse Hits en nog veel meer!
Kennen jullie de hits van de jaren 80 niet? Geen nood! Gemma heeft voor iedere leeftijdscategorie muziekrondes, voor jong en oud dus!

Wie zong ook alweer dat ene bekende nummer uit de jaren 80? Wie had er stiekem met je gedanst? En, oehh, wie zongen Vamos a La Playa??! Ja,ja, al deze uitspraken zorgen voor het uitbundige Popquiz a Gogo Diner! Een supergezellige teambuildingsavond waarbij jullie zeker in polonaise de deur uitlopen…  Er wordt natuurlijk niet alleen maar geraden, er wordt ook gedanst! De voetjes gaan van de vloer tijdens the Ultimate Dance Battle en de wilde TV Tunes ronde!

Lekker eten, teambuilding, de leukste muziek en een stapelgekke host: dat zijn de ingrediënten van het muzikale Popquiz a Gogo Dinerspel! Ideaal voor een gezellig bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest. Geniet, speel, lach, zing en swing mee met het Popquiz a Gogo Diner in Eeterij & Feesterij 't Hôfke

Kosten voor de quiz:

10-15 personen: € 24,50 p.p.
16-20 personen: € 23,50 p.p. 
21-25 personen: € 22,50 p.p. 
v.a. 26 personen: € 21,50 p.p.

Hierbij komen dan nog de kosten voor eten en drinken. Hoeveel dat is hangt natuurlijk af van de keuzes die julie hierin maken. Lijkt deze quiz jullie ook te gek? Neem contact op zodat we een passend eet- hapjes- drink- en feestarrangement voor jullie samen kunnen stellen!