Just beat it


 

It’s showtime met “Just Beat It!

De interactiefste en vetste spelshow waarin 3 teams met elkaar de strijd aan gaan. Aan de ene kant draait alles om de strijd met en tegen elkaar maar aan de andere kant is er natuurlijk ook tijd voor een flinke dosis humor. “Just Beat It” is een entertaining spelshow waarbij iedereen mee kan doen en de 2 presentatoren ervoor zorgen dat je je geen seconde zult vervelen. In een rap tempo wisselen de verschillende spelrondes elkaar af met opdrachten zoals “Just Scream It”, “Just Shake It” en “Just Sing It”. Tussen de bedrijvigheid door, worden de uitgedeelde bingokaarten met enige regelmaat getrokken. Want nee, je gaat deze keer niet alleen in teamverband voor de overwinning, er zijn ook een berg foute bingoprijzen te winnen! Teams De deelnemers worden opgedeeld in drie teams welke te herkennen zijn aan de gekleurde keycords in de kleuren oranje, blauw en groen. Wij vragen u vooraf een teamindeling te maken, lukt dit niet dan zorgen wij er tijdens de show voor dat iedereen willekeurig ingedeeld wordt. Natuurlijk heeft elk team zijn eigen captain, eens kijken of er een geboren leider in uw midden is! 

De prijs voor een avond lachen en gieren bedraagt:
â 560.- excl BTW voor een groep van 15-25 personen. 
â 650.- excl BTW voor een groep van 26-40 personen. 
Voor elke persoon meer is het bedrag â 9,50 per persoon.

De overige drankjes worden per stuk afgerekend, of een vast bedrag indien u dit makkelijke vindt. Hoe hoog dat bedrag dan is hangt af van de duur van uw bezoek en het aantal gasten. Dat bespreken we dan graag met u .
Wilt u de avond uitbreiden met een diner, buffet of Shared Dining? Natuurlijk een leuke optie! Een ander eet-arrangement in gedachten? Het moet wel heel raar lopen als we dat niet kunnen regelen. De nadruk op feest en niet op eten? Boek dan de Just Beat it als opwarmer en huur nog een DJ & Drive Inn ( richtprijs € 450.- excl BTW( enigszins afhankelijk van beschikbaarheid)  en je uitje is compleet!