Fietsen


 

Genieten van je vrije tijd, beetje bewegen, mooie dingen zien onderweg en op zijn tijd stoppen voor een lekker stuk appeltaart of een borrel met een bijpassend hapje. Dat is fietsen anno nu.

U bent bij ons in goede handen. Of u nu zomaar rondfietst en de wind u voert naar de een onbekend eindpunt of dat u liever kiest voor een route. Wij hebben samen met route.nl een mooie route van 38,6 km voor u uitgestippeld. Klik op GEWELDIGE ROUTE en print bijvoorbeeld uw fietshanger uit met de te volgen knooppunten of laad de route via de app op je mobiele telefoon.

 

 

 

Als u liever zelf een route maakt, we liggen vlakbij knooppunt 51 en via bovenstaande link kunt u eenvoudig de route aanpassen, een andere route rondom ons mooie Handel uitstippelen en op meer informatie krijgen over bezienswaardigheden in de omgeving. We beschikken over een ruime parkeerplaats zodat u op ons terras kunt verzamelen als u met de auto komt of met anderen hebt afgesproken om te gaan fietsen. En dan bij terugkomst een lekker diner of een bordje tapas. Krijgt u al zin?

Voor de Kapellekesroute van de VVV, 40.5 km, kllkt u op Kapellekesroute
Kiest u liever voor het beproefde Happen en Trappen? Dat kan, klik dan op Route Gemert-Bakel Hoe dan ook, wij wensen u veel plezier. Fiets, eet, drink en geniet zo lang het kan!