De Jongens tegen de Meisjes


 

Dit is de ultieme strijd tussen beide sexen; een dinerspel vol met teambuilding, vragen en spellen én natuurlijk lekker eten!  Welk geslacht mag na zich na vanavond op de borst kloppen en het uitschreeuwen? Tja, dat is echt een hele prestatie, want tijdens deze quiz gaan jullie allerlei vragen beantwoorden over het andere geslacht! Wat kunnen vrouwen bijvoorbeeld beter: inparkeren of tanken? En wat zou een man eerder doen: de afwas of stofzuigen?

Het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel is een gegarandeerd geslaagde teambuildingsavond voor een vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in 't Hôfke in Handel !

De strijd tussen mannen en vrouwen wordt natuurlijk al eeuwenlang gevoerd. Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus, toch? Of weten wij inmiddels meer over het andere geslacht? Luisteren mannen nou echt zo slecht of scannen zij alleen wat belangrijk is? En is het nou echt waar de vrouwen zo veel emotioneler zijn dan mannen of uiten zij gewoon veel meer? Vanavond wordt duidelijk hoe men over het andere geslacht denkt; wat men er van weet en of de fabels o zo waar zijn!

Jullie worden ontvangen in Salotto, onze private dining. Tussen de gangen door van een uitgebreid diner, strijden jullie om die felbegeerde titel door vragen te beantwoorden, woorden te raden, opdrachten of het waar of niet waar spel te spelen. Aan het eind van de avond kan dan eindelijk beslist worden wie de heuse winnaars zijn; de Jongens of de Meisjes?

Het teambuildingsdinerspel Jongens tegen de Meisjes is een uitdagend, gezellig en vooral hilarisch spelprogramma in de omgeving van Gemert tijdens een bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest.

Kosten spel per persoon:

10-15 personen: € 24,50
16-20 personen: € 23,50
21-25 personen: € 22,50
v.a. 26 personen:€ 21,50  

Hierbij komt dan nog de prijs van het eten en drinken. Een combinatie met een diner is een hele mooie. Of u nu kiest voor onze tapas ( € 27,95 ) , een 3 of 4 gangenmenu of buffet. Maar wilt u liever een feestavond met borrel en een leuk hapjesarrangement ( € 12.50 ) ?  Dat kan natuurlijk ook. De drankjes mag u per stuk betalen, of kiezen voor een afkoopsom drankjes van € 17,20 voor vier uur lang onbeperkt tapbier, fris en wijn. Hoe dan ook, als dit het entertainment is dat u zoekt gaan we samen een passende invulling maken van eten en drinken.