Bollywood


 

Baklava met zure haring!
Laat u verwelkomen door de drie blinkende en klinkende haring slavinnen, die een bijzondere Oosterse avond voor u in petto hebben. Een avond vol sterren en glamour uit het Hollywood B-film circuit. Een verzameling van lekkere loungemuziek in combinatie met slechte filmbeelden zetten de sfeer van Oosterse glamour neer. De locale Oriëntaalse filmsterren; Fantasia, Origami en Haya Sofa liggen aan uw voeten en poetsen uw schoenen bij het betreden van hun oase. Verdwaal in de dichte mist van wierook en nevel en kom ter val in de comfortabele kussens van hartzeer. Reis mee op uw fantasie naar een plek waar 1001 nachten versmelten tot een onvergetelijke avond. Betreed de tempel van rust of overstijg het tapijt en vlieg door een wereld die al uw zintuigen prikkelt.
Laat het ritme van dans en rinkelende sieraden u vanavond helpen de slangen te bezweren of het WK buikdansen op uw naam te schrijven. Maak kennis met Hendrik Jan de Sultan die magische stiltes verbreekt met Oosterse pop en eigentijdse hip hop. Proef de delicatessen van de Oriënt keuken met een Europees tintje en laat u verwennen op eigenzinnige wijze.

Tijdsduur: 5 uur
Groepsgrootte: vanaf 60 personen
Prijs: € 95.- per persoon (dj, 3 actrices, licht, geluid, entertainment) een sprankelend Oosters Buffet en tapbier, fris en wijn