Alles Mag


 

Bij 'alles mag' mag alles!

Willen jullie ook een hilarisch vrijgezellenfeest, groepsuitje of teamuitje beleven? Bij 't Hôfke in Handel bieden we nu ook het meest ludieke spelprogramma van dit moment “Alles Mag” aan. Het mooie is dat dit elke dag mag, dus niet alleen op vrijdag of zaterdag.  Tijdens dit Tijdens dit hysterische spel in vol teambuilding, gekkigheid, gegier en vooral een heuse strijd, worden jullie uitgedaagd om de gekste spellen te spelen. In eerste instantie lijken de spellen niet zo gek en denk je vast: “Dat wordt een eitje” Maar, niets is minder waar.... Ieder spel heeft namelijk wel een hele rare twist! Het doel van het spel is uiteraard om de tegenstander te verslaan, echter is de voornaamste zaak om naast het goede antwoord het hoofd koel te houden en niet over de grond te rollen van het lachen. Want, zoals bekend met dit spel, serieus blijven is er niet bij in “Alles Mag”!

De avond of middag wordt gepresenteerd door een gezellige quizmaster die gegarandeerd voor een geslaagde teambuildingsdag!  Het spelprogramma bestaat uit diverse rondes:
- Lichaamstaal, waarbij de teamleden met hun lichaam een woord moeten uitbeelden
- Dirigent waarbij het team aansturen het lied te volbrengen
- Dansopdracht met uitbeelden
- Pictionairy met een rare kwast
- Foute tunes raden in hysterische estafette vorm
- Rare woorden letterspel   

Kosten inclusief BTW: 

10-15 personen: € 24,50 p.p.
16-20 personen: € 23,50 p.p.
21-25 personen: € 22,50 p.p.
26-34 personen: € 21,50 p.p.
35-60 personen  € 17,50 p.p. 

Hierbij komen dan de kosten van eten en drinken welke we in overleg met jullie samenstellen. Een drank-arrangement is al vanaf € 17,20 pp all-inn te boeken Qua eten kunt u denken aan een high tea, diner, buffet, tapas, plankenparade of gezellige borrelhapjes.