Diner met groep


 

Wilt u een diner voor uw gezelchap? Voor uw vriendenweekend, bruiloft, of zomaar. Met collega's of familie? Hieronder vindt u een aantal dinersuggesties die we op reservering buiten de kaart om kunnen serveren. Indien u met minimaal 15 personen bent dan kunnen we samen met u een (keuze) menu samenstellen uit onderstaande suggesties. Liever iets anders, kan en mag natuurlijk ook. Het is tenslotte uw feestje ! Uiteraard is een keuze tussen vlees en vis bespreekbaar en houden we rekening met vegetariërs en eventuele andere diëten. Klik hier voor de pdf versie van "diner met groep".

Koude gerechten

à € 8.50

Komkommersoep met kruiden-olie en een spiesje van komkommersandwich
Tonijn, heel licht aangezet met een korstje van zwarte sesam en soja-saus
Salade van gerookte kip, sla, fruit, walnoten en een cocktailsaus
Een taartje van gerookte zalm en palingsnippers begeleid met een dille dressing
Carpaccio van ossenhaas, truffel crème, Grana Panado, rucola, pijnboompitjes en een slag verse peper uit de pepermolen

Soepen

à € 4.50

Mosterdsoep met stukjes gerookte paling
Tom Ka Kai - Thaise Kippesoep
Petit Marmite Henri IV, rijkelijk gevulde groentesoep
Licht romige broccoli-stilton soep
Aspergesope (seizoen)
Franse uiensoep gegratineerd met kaas
Champignonsoep met een toefje slagroom en geroosterde amandelen
 

Warme voor- of tussengerechten

à € 9,50

Tagiatella met huisgerookte zalm en Hollandaisesaus
Verschillende soorten bospaddestoelen onder een hoedje van bladerdeeg
Gebakken camembert-kaas met cumberlandsaus en sjalotten
Scampi's gesauteerd in peper-olie met knoflook
Thaise kip met cashewnoten, paprika en een pikante saus
Warme salade van reepjes ossenhaas gebakken met chili en zoet-zure groenten
 

Hoofdgerechten met vis

à € 16,50

Gebakken Atlantische tongfilet met garnalen en blauwe druiven
Zalmfilet op een groentebedje met Hollandaisesaus en geurige dille
Roodbaars, venkel en kappertjes en een saus van witte wijn
Vispotje, 4 verschillende soorten vis met een saus van prei, wortel en groene tuinkruiden
Op de huid gebakken kabeljauw met een basilicum-tomatensaus

Bij deze hoofdgerechten serveren wij een passend aardappelgerecht en twee groentegarnituren.
 

Hoofdgerechten met vlees

à € 16,50
Entrecôte met gevulde tomaat, sjalotjes en een rode port-saus.
Ossehaas Wellington (Bekleed en omwikkeld met bladerdeeg en een saus van eigen jus met rode 
wijn) ( meerprijs € 4,50)
Gebakken lamsfilet in een kruiden-paneerkorst met ratatouille
In de pan gebakken tournedos met oosterse champignons ( meerprijs € 4,50 )
Varkenshaasmedaillons omhuld met amandelen en een lichte honing-thijm saus
Kipfilet, gepocheerd in de witte wijn en gegratineerd met brie en een schuim van room en knoflook

Bij deze hoofdgerechten serveren wij u een passend aardappelgerecht en twee groente-garnituren

 

Desserts


à € 7,50

Tiramisu met lange vingers ( Minderprijs € 1,00)
Citroenbavarois met coulis van rood fruit
Kaasplankje
Grand dessert, een samengesteld dessert met alle lekkernijen van het seizoen
Flensjes met vanille ijs en warme kersen
Koffiebuffet met bon-bons, petit fours en likeurtjes
Vers fruit met slagroom (Minderprijs € 1,50)
Aardbeientrio; aardbeien-ijs, verse aardbeien en een aardbeien-cheesecake